Op deze pagina vindt u alle voordelen voor lezers, van aantrekkelijke
kortingen tot leuke winacties.

Festival Veenhuizen

Win 2 kaarten voor het concert van Caspar Vos en Mirjam van Hengel op Festival Veenhuizen


Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus wordt voor de tweede keer Festival Veenhuizen georganiseerd. Een uniek festival vol klassieke muziek, met topmusici en -ensembles van nationale en internationale allure, rondom de historische verhalen van het dorp Veenhuizen. Dit jaar heeft het festival een Boheems tintje met veel muziek van Dvořák en Janáček.

De Nieuwe Ooststellingwerver verloot exclusief voor abonnees 20 kaarten voor het concert van pianist Caspar Vos en schrijfster van Mirjam van Hengel op zaterdag 31 augustus om 17.00 uur in het Verenigingsgebouw te Veenhuizen.

Caspar Vos is een van de meest opmerkelijke jonge pianisten van dit moment. Na zijn zeer gesmaakte debuut-cd met muziek van Nikolaj Medtner, richt hij zich weer op een componist die buiten de canon valt: de uit Barcelona afkomstige Frederic Mompou, die nagenoeg uitsluitend voor piano componeerde. Schrijfster Mirjam van Hengel vertelt het verhaal van deze verlegen Catalaan en leidt bezoekers rond in zijn intieme en verstilde universum.

Wilt u kans maken op twee tickets voor dit prachtige concert? Vul dan nu het formulier in! Dit kan tot uiterlijk 20 augustus, waarna prijswinnaars persoonlijk bericht krijgen. 

Meer informatie over het festival vindt u op https://festivalveenhuizen.nl/

 

festival-veenhuizen

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen